Grăbește-te! Oferta expiră în*: z h m s
 • Pret redus

Ceas Smartwatch Singlait SQ11

640,00 RON
281,60 RON Salveaza 56%
 • Îți prezentăm un dispozitiv auto care permite încărcarea complet automată a telefonului mobil în timp ce conduci.
 • NOU: Încărcarea este mult mai rapidă decât prin metoda clasică; îți încarci telefonul chiar și dacă ai un drum mai scurt de făcut.
 • Senzorul cu infraroșu și clema automată inteligentă permit asigurarea confortabilă a dispozitivului în timpul conducerii.
 • Acest suport auto are un design robust; beneficiază de protecție contra scurtcircuitării, supraîncălzirii și supraîncărcării.
 • Singlait SL9 este compatibil cu toate smartphone-urile care acceptă standardul QI pentru încărcarea wireless.
 • NOU: Cate 2 suporți incluși pentru fiecare pachet (cel pentru sistemul de ventilație și sistemul de prindere cu ventuză). Testează cea mai bună opțiune pentru mașina ta!

Cantitate
In stoc: 5 bucati sau mai putine

 • 100% Satisfactie garantata 100% Satisfactie garantata
 • Livrare rapida si Gratuita peste 199 Lei Livrare rapida si Gratuita peste 199 Lei
 • 30 de zile retur gratuit 30 de zile retur gratuit
cms-img.jpg

Îmbrățișarea automată care îți încarcă telefonul!

Singlait SL9 este echipat cu un senzor infraroșu modern care detectează automat apropierea telefonului, în timp ce clema motorizată îl îmbrățișează. Când vrei să ridici telefonul, atinge doar senzorul de metal din partea stângă și clema îl va elibera ușor. Folosind cea mai nouă tehnologie wireless, bateria este menținută la 100% chiar și după utilizarea navigației GPS timp de mai multe ore.

Tehnologia ATB asigură încărcarea wireless

Singlait SL9 își reglează automat temperatura în timp ce încarcă, prevenind supraîncălzirea. Datorită acestui fapt, telefonul tău este protejat complet împotriva scurtcircuitelor și beneficiază de o durată de viață mai mare.

Diferite caracteristici

Printre caracteristicile sale se numără monitorizarea ritmului cardiac, tensiunii arteriale, nivelului de oxigen în sânge și calitatea somnului. De asemenea, oferă funcții de antrenament respirator, memento pentru hidratare și notificări pentru prevenirea sedentarismului, contribuind la îmbunătățirea calității vieții și adoptarea unor obiceiuri sănătoase. Smartwatch-ul Singlait SQ11 este conceput pentru a fi un partener util în gestionarea sănătății și a activităților cotidiene.

Întrebări frecvente (FAQ)

Încărcătorul wireless este compatibil cu toate telefoanele care acceptă standardul QI pentru încărcare wireless. Printre ele, dar nu doar, se numără:

iPhone XS, iPhone XS MAX, iPhone XR, iPhone 8 Plus/iPhone X/iPhone 8, Samsung Galaxy Note9/Galaxy S9/Galaxy S9+/Galaxy Note8/Galaxy S8/Galaxy S8+/Galaxy S8+/Galaxy S8+/Galaxy S8+/Galaxy Note7/Galaxy S7 Edge/Galaxy S7/Galaxy S6/Galaxy S6 Edge/Galaxy S6 Edge+/Galaxy Note5, LG G7/G6/G6 plus/G3/G2/V30/V30plus/Vu 3/Vu 2

Da, încărcătorul wireless permite încărcarea telefoanelor cu carcase.

Un cablu USB-C de înaltă calitate este inclus în pachet + adaptorul pentru încărcarea rapidă Quick Charge 3.0 care este inclus.

Stardard de încărcare: Standard Qi
Putere de încărcare: până la 10W
Curent intrare: 5V-2A / 9V-1.67A
Curent încărcare: 5V-1.2A / 9V-1.5A
Frecvență încărcare: 110-205 KHz
Rază: până la 4mm
Eficiență de încărcare: ≥75%
Certificate de conformitate: CE / FCC / RoHS
Dimensiuni: 117*71*21mm
Greutate: 110 g