Grăbește-te! Oferta expiră în*: z h m s
  • Reduced price

Suport auto Singlait SL 9 inteligent cu încărcare rapidă QI

RON260.00
RON241.80 Save 7%
  • Îți prezentăm un dispozitiv auto care permite încărcarea complet automată a telefonului mobil în timp ce conduci.
  • NOU: Doi suporți incluși în pachet, suportul pentru sistemul de ventilație și sistemul de prindere cu ventuza - testează cea mai bună opțiune pentru mașina ta
  • Senzorul infraroșu și clema automată inteligentă reprezintă o modalitate extrem de confortabilă de a vă asigura dispozitivul în timp ce conduceți
  • Design robust și protecție împotriva scurtcircuitării, supraîncălzirii și supraîncărcării dispozitivului
  • Compatibil cu toate telefoanele care acceptă standardul QI pentru încărcarea wireless.
Quantity
In stoc: 5 bucati sau mai putine

  • 100% Satisfaction guaranteed 100% Satisfaction guaranteed
  • Fast and Free shipping from 199 Ron Fast and Free shipping from 199 Ron
  • 30 days FREE Returns & Exchanges 30 days FREE Returns & Exchanges
cms-img.jpg

O îmbrățișare automată care îți încarcă telefonul în același timp!

Singlait SL9 este echipat cu un senzor infraroșu modern care detectează automat apropierea dispozitivului, în timp ce clema motorizată îmbrățișează telefonul. Când vrei să ridici dispozitivul, atinge doar senzorul de metal din partea stângă și clema îl va elibera ușor. Folosind cea mai recentă tehnologie wireless, bateria este menținută la 100%, chiar și după utilizarea navigației GPS timp de mai multe ore.

Tehnologia ATB asigură încărcare wireless fără griji

Singlait SL9 își reglează automat temperatura în timp ce încarcă, prevenind supraîncălzirea și protejandu-ți dispozitivul împotriva scurt-circuitelor. Protecția împotriva supraîncălzirii prelungește durata de viață a dispozitivului.

Cel mai rapid încărcător wireless de pe piață

Singlait SL9 acceptă cea mai nouă tehnologie wireless, permițând cea mai rapidă încărcare wireless disponibilă până acum. Cu ajutorul adaptorului Quick Charge 2.0 și 3.0, poți încărca telefoane Samsung cu până la 10W și telefoane iPhone cu până la 7.5W. Singlait SL9 este certificat QI și poate încărca orice dispozitiv care suportă standardul QI.

Utilizatorii i-au acordat acestui produs o notă medie de 4.8 din 5

Întrebări frecvente (FAQ)

Încărcătorul wireless este compatibil cu toate telefoanele care acceptă standardul QI pentru încărcare wireless. Printre ele, dar nu doar, se numără:

iPhone XS, iPhone XS MAX, iPhone XR, iPhone 8 Plus/iPhone X/iPhone 8, Samsung Galaxy Note9/Galaxy S9/Galaxy S9+/Galaxy Note8/Galaxy S8/Galaxy S8+/Galaxy S8+/Galaxy S8+/Galaxy S8+/Galaxy Note7/Galaxy S7 Edge/Galaxy S7/Galaxy S6/Galaxy S6 Edge/Galaxy S6 Edge+/Galaxy Note5, LG G7/G6/G6 plus/G3/G2/V30/V30plus/Vu 3/Vu 2

Da, dacă distanța dintre dispozitiv și stația de încărcare este de până la 4mm, încărcătorul wireless permite încărcarea dispozitivelor cu carcase.

Un cablu USB-C de înaltă calitate este inclus în pachet, dar adaptorul de încărcare nu este inclus. Pentru încărcarea rapidă, folosește orice adaptor de încărcare pentru slotul pentru brichetă, cu tehnologia Quick Charge 3.0. Dacă folosești un adaptor de încărcare cu o ieșire mai mică de 3A, încărcarea va fi un pic mai lentă.

Stardard de încărcare: Standard Qi
Putere de încărcare: până la 10W
Curent intrare: 5V-2A / 9V-1.67A
Curent încărcare: 5V-1.2A / 9V-1.5A
Frecvență încărcare: 110-205 KHz
Rază: până la 4mm
Eficiență de încărcare: ≥75%
Certificate de conformitate: CE / FCC / RoHS
Dimensiuni: 117*71*21mm
Greutate: 110 g